Katon kuntotarkastus ja huoltosopimus antaa mielenrauhaa

Katolla olisi hyvä käydä vähintään kerran vuodessa, mieluummin kaksi - keväällä ja syksyllä. Kun ammattilainen tarkastaa katon, huomataan heti mahdolliset vuotoriskit. Vuotoriskipaikoihin on hyvä puuttua mahdollisimman nopeasti ennen kuin katto ehtii vuotamaan, jotta vältytään vesivahingoilta ja niiden mukanaan tuomilta ongelmilta. Vuodot ovat usein pitkittyessään syynä myös sisäilmaongelmiin.

Katon puhtaudella on iso osuus katteen vedenpitävyyteen. Jos vedenpoistotiet pääsevät tukkeutumaan, voi katon tulviminen johtaa suureenkin vesivahinkoon.

Kattojen kunnon määrittämiseen meiltä löytyy kolme erilaista vaihtoehtoa:

  • Kattokuntotarkastus sisältää kohteen tarkastuksen ja tilaajalle tiedottamisen katteen kunnosta.
  • Kattokuntoraportti sisältää kohteen tarkan raportoinnin kuvien kanssa.
  • Kattokuntotutkimus sisältää raportin lisäksi myös rakenteiden avaamisen ja paikkaamisen kunnon varmistamiseksi (avaukset tehdään sovituilta aloilta).

Paras tapa varmistaa katon jatkuva kunto on kausihuoltosopimus. Se sisältää kattavamman raportoinnin ja irtoroskien poiston. Molemmat voi tarpeen mukaan valita tehtäväksi kerran tai kaksi vuodessa kohteen tarpeen mukaisesti. Sopimuksen yhteydessä voidaan sopia tarkastuksen yhteydessä korjaustöistä tiettyyn hintakattoon asti tehtäväksi. Näin on mahdollista säästää kuluja ja aikaa, kun korjaukset tulevat tehdyksi samalla käynnillä.

Esimerkiksi:

  • 450m2 kerrostalon katto ilman suojakivetystä: ammattilaisen kattokuntotarkastus 149 € sis. alv. 24 % 
  • 450m2 kerrostalon katto ilman suojakivetystä: kattokuntoraportti 434 € sis. alv 24% (ks. malli)
  • 450m2 kerrostalon katto ilman suojakivetystä: kausihuolto 295 € sis. alv. 24 %

 

Lumitilanteen kartoitus ja lumenpudotus katolta

Toteutamme lumitilanteen kartoituksia kiinteistöjen vesikatoilla Etelä-Karjalan alueella. Kartoituksella saamme selvitettyä todellisen lumitilanteen katolla emmekä pudota lumia turhaan. Näin myös suuremmilla katoilla on mahdollista kohdistaa lumenpudotukset niille osille, joissa sitä todella tarvitaan.

Tutustu tarkemmin lumitilanteen kartoitukseen ja anna ammattilaisten hoitaa lumenpudotus asianmukaisesti!

 

Teemme töistä mieluiten sitovan kokonaistarjouksen - ota yhteyttä!